Verhaal Penny's shadow

Geplaatst op zondag 08 april 2018 @ 20:18 , 332 keer bekeken

De zestienjarige paardenliefhebster Lisa moet met haar moeder Daphne en zusje Tess op vakantien naar Ameland. Haar moeder heeft een intervieuw gedaan met de Erik die zijn vrouw verloor aan een ongeluk met haar paard Shadow bij de reddingsboot demonstratie. Ze liet hem wel een zoon, Kai na. Terwijl haar zusje druk is met haar pony Rakker en Daphne probeert uit t zoeken of Erik relatiemateriaal is baalt Lisa nog wel een beetje.
                        Tegelijk met hen komt er een groep muziekanten aan op het eiland voor het Juttersfestival die ook logeert op de mange van Erik in de duinen van het eiland. Het duurt niet lang of ook zij ontmoet Shadow. Ze wil op hem rjiden maar dat mag niet van Kai en Erik die menen dat het dier boosaardig is en een gevaar. Ze houden m alleen als herinnering aan hun vrouw en moeder. Lisa meent dat ze Shadow kan helpen. Ze gaat Shadow in het geheim trainen. Als Shadow haar moeder aanvalt denkt Erik dat het beter is om Shadow weg te doen. Lisa wil echter bewijzen dat Shadow niet gevaarlijk is en gaat op hem rijden in bijzijn van Kai, Erik en haar moeder. Ze zien nu wel de bijzondere band in tussen lisa en de hengst en ze krijgt toestemming. Langzaam aan ziet iedereen verbetering. Het gaat zo goed dat Lisa t aandurft om Shadow op te geven voor de reddingsbootdemonstratie. Als de grote dag is aangebroken wordt Shadow onrustig en slaat op hol. Kai wil Shadow laten afmaken als hij terug is. Als Lisa Shadow terugvindt krijgt Kai een ongeluk tijdens het surfen. Lisa redt hem met de hulp van Shadow. Kai beseft dat het ongeluk niet Shadows fout was als hij weer veilig terug is. Hij vraagt Lisa om hem te helpen t vertrouwen in het paard weer terug te krijgen. Het juttersfeest is de afsluiting van het verhaal.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

Dit is een geweldige club voor pony en paardenfans! Eerste was het alleen Amika maar inmiddels hebben meer bekende paarden en ruiters en amazones hier een plaatsje gevonden!


AmikaDewi starstarstarstarstar

Geweldige paardenclub. Lekker kletsen over pony's, paarden, rijden. En natuurlijk leuke aanvulling in nieuws, links enz


Meer aanbevelingen